Benim Son dakika haberler Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Vekil Necip'dan Tığdaroğlu'na Kağıttepe'li atıf: Bu hataya yine düşmemiş olursunuz

Kılıçdaroğlu'nun YSK iddiasına Bakanlıktan yanıt! Havası kaçtı! Şinanay faturası Bu nite ana! Aşırı şeker erkekılttı! Ser Altay’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür

Dün Dün 21:42 McDonald's Ukrayna'daki restoranlarını tekrar açmayı planlıyor Köle'li hızlı servis restoran zinciri McDonald's, Rusya'nın tecavüzsından sonrasında Ukrayna'da kapattığı bazı restoranlarını baştan harismayı düşündüğünı duyurdu.

SonDakika.com Salık Portalı 5846 adetlı Fikir ve Zanaat Eserleri Kanunu'na  %100 makul olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin tekrar yayımı ve rastgele bir ortamda tablması, müteallik ajansların bu yöndeki politikasına ilişkilı olarak önceden yazılı icazet gerektirir.

İYİ Kelepir Genel Resi beyı Meral Temizşener, Nevkent'bile yaptığı esnaf ziyaretlerinde, "Ben cumhurbaşdemı adayı bileğilim. Kadından imam imkânsız. Cumhurbaşhunı aynı zamanda imamlık gerçekleştirmek durumunda evetğu kucakin ben aday bileğilim” dedi.

Orionlar’da etkinlik gösteren bir müteahhit iddiaya nazaran bir evi 5 kişiye sattı. Ayrı miktarlarda nakit veren mağduralar avukat ara bulucuyla müddeiumumilığa kezç duyurusunda bulundu.

Tele 1 Umumi Yönetmeni Merdan Yanardağ Aşure ayı İnce'ye yanıt verdiği canlı yayındaki açıklamasında “CHP ve İyi Parti’den iş katlığı kredi aldıklarını” itiraf etti.

Kırgızistan'da çalışma gösteren Türk sermayeli Eti Falr şirketinin kârlettiği madende 2016 yılından bu yana 780 kilo üretildiği bildirildi.

Güncel haberler Koronavirüse yakalanan Ajda Pekkan’ın dirlik durumu üzerine menajeri Oğuz Arınmış malumat verdi.

Vekil Ağa'dan keyif çaldatmaışanlarının özlük haklarıyla müntesip heyecanlandıran paylaşım! Resmi Gazete'yi nişan etti

Askeri üniformalı uydurmaca MİT kimlikli Memba Kadın'ın Atadede Çetesi ifşa evet! Sevgilisi bilge ve savcılara istek vermiş

09:24 Balıkesir'de köylerden topladıkları eski halı ve kilimleri onarma yazar satıyorlar Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Çağatay Bayramoğlu ve Muammer Aşık, köylerden topladıkları sabık halı ve kilimleri onarım yazar ekonomiye kazandırıyorlar.

Dün Dün 17:33 Su taşkını felaketinden etkilenen yurttaşlara facia ödeneği Zonguldak'ta aşırı yağış yüz baskın felaketinden etkilenen vatandaşlar kıran ödeneğinden faydalandırılacak.

Reis bey Erdoğan, İçustalıkleri Güncel haberler Nazırı Asaletli ve beraberindeki heyeti ikrar etti Dört sene önce cumhurbaşkanı olmak isteyen Sıkıntısızşener'in 'namzetlik' çelişkisi: Kadından imam gayrimümkün

Report this wiki page